3 - 2 - 1 - Ratsasta!

Sateinen joulu, sateinen juhannus ja 10 kuukautta sysipimeyttä. Mutta mihin ehta suomalainen karvoistaan pääsee. -30 asteen pakkaselle puetaan pilkkihaalarit ja karvalakki, juhannuksena puolestaan kumisaappaat ja noh. Pilkkihaalari. Tallin monet suomenhevoset tarvitsevat hoitoa päivittäin, viikoittain ja juhlapyhinä. Ei ole väliä onko joulu vai juhannus, nämä komeat ja kauniit ilmestykset ovat nälkäisiä ja janoisia. Kuten myös heidän omistajansakin, kunnianhimoinen ja -nälkäinen - all day long!

Mielessäni pyöri pitkään ajatus siitä, että jos sitten vihdoinkin palaisin sorvin ääreen oikein tallillisen kanssa. Decnen Virtuaaliset pysynee edelleen minun pääpainoisena panostuksen kohteenani, mutta eihän nyt kukaan voi olla rakastamatta suomenhevosia enempää kuin minä, joten ei auta muu kun pistää niille oma talli pystyyn. Mikä tai kuka on siis Lähtölaukaus? Lähtölaukaus on suomenhevostalli, joka kasvattaa pienimuotoisesti suomenhevosia kenttäradoille. Vaikka meidän hevosemme ovat pääasiallisesti kenttäratsastuspainoitteisia, tallista löytyy kyllä totta kai puhtaasti este- ja koulupainoitteisia suomenhevosia. Suomalaiset komistukset ja kaunistukset kiertävät myös näyttelyitä sen mitä omistaja muilta hevosiltaan ehtii niitä kierrättämään.

En halua pidätellä teitä kuitenkaan enempää, vaan menkää tutustumaan talliin, sen hevosiin ja toimintaan sen enempää jarruttelematta!

Terveisin, Decne (VRL-00785) - decnestys@gmail.com

Helmikuun päivitykset

Etusivua päivitetty viimeksi 03.02.2019 - lue vanhoja päivityksiä täältä

03.02.2019 - Avajaiskilpailut: Ensimmäistä tapahtumaa pukkaa, sillä nyt olisi tarjolla avajaisten kunniaksi MEJ maastoestekilpailuita. Käykäähän osallistumassa, kutsut löytyvät toiminta-sivuilta! Tallin tammat Katariina ja Helmi on ilmoitettu Helmikuun kantakirjaustilaisuutteen.

Ulkoasu © M Layouts
Kuva © tallin omaisuutta ellei toisin mainita