Etusivu Takaisin edelliselle sivulle
Bzapachi's Hyperion

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Perustiedot

Nimi Bzapachi's Hyperion "Hype" Rotu Trakehner
Syntymäaika 20.10.2018, 4 vuotta (VHKR) Säkäkorkeus, väri 165cm, musta
Rekisterinumero VH19-021-0003 Omistaja Decne VRL-00785, / myynnissä
Sukupuoli ori Kasvattaja Olivia Bzapachi, PL
Koulutustaso Helppo A - 160 cm Painotus estepainoitteinen

Luonne

Hype on ori jonkalainen kaikilla pitäisi olla. Se on herrasmies isolla hoolla ja sen kanssa tekeminen on aina yhtä mukavaa. Toki täytyy muistaa ilmoittaa kaikille joka paikassa että ori on saapunut paikalle, mutta yleensä se tuppaa enemmänkin kiehnäämään kaksijalkaisten kainalossa kuin haikailemaan nelijalkaisten tammojen perään. Vähän sellainen voit todellakin pistää tämän kaverin solmuun jos niin haluat, sillä niin miellyttämishaluinen on tämä herra, ettei sitä varmasti haittaa jos vähän on jalat ja pää solmussa, jos kerran ihminen hänet siihen tilanteeseen on saattanut.

Ori on todellakin kaikkien käsiteltävissä. Se suorastaan rakastaa kaikkea huomiota ja on aina katsomassa kaikkia iloisella ilmeellään. Taluttaessa se saattaa innoissaan tökkiä taluttajaansa ja steppailla vieressä, kuin kutsuakseen mukaan leikkiin. Mitään pahaa se ei sillä tarkota ja jos joskus vahingossakaan sen hampaat kolahtaa ihoon se itsekin sitä pelästyy. Uskottavasti enemmän kuin käsittelijä. Tarhassa ori esittelee mielellään komeita liikkeitään, muttei kuitenkaan riehu sen kummemmin. Ja kun taas tarhasta on aika käydä sisälle, ei sitä tarvitse kuin huikata portilta ja se tulla hölköttelee yleensä vähän höristenkin vastaan. Hoitaessa sen voi pitää huoletta irti karsinassa, sillä se yleensä nauttii harjauksesta niin paljon että on enemmänkin puoliunessa kuin tarkkailemassa ympäristöä. Eläinlääkärin ja kengittäjän kanssa ei ori ole ollut ongelma, pikemminkin he ovat kehuneet orin erinomaista käytöstä ja sanoneet sitä malliasiakkaaksi.

Pilvilinnat eivät romahda vielä ratsastettavuudenkaan kanssa. Hype on erittäin miellyttämishaluinen ja tekeekin kirjaimellisesti kaiken mitä siltä pyydetään. Jos ratsastajan avut ovat epäselvät tai muuten ori ei heti ymmärrä mitä siltä pyydetään, se tekee kaikkensa löytääkseen sen oikean asian ja esittää kyllä kaikki mahdolliset liikkeet mitä vain voi ajatella. Hype on myös ihan kohtuullisen taitava kouluratsastuksessa, mutta vaikka se onkin todella kaunisliikkeinen ja elastinen, ei se ole oikein päässyt vielä elämänsä aikana näyttämään kouluradoilla menestystä. Sen verran taitava se kuitenkin on, että sen koulutustasoa on helppo nostaa seuraavalle tasolle myös kouluratsastuksen saralla. Esteillä Hype on puolestaan erittäin hyvä ja se tekee kyllä siellä - niinkuin kaikessa muussakin - kaikkensa. Se hyppää todella varovaisesti, mutta kuitenkin itseään säästäen, se on tarvittaessa nopea ja lisäksi antaa aina radalla 110% itsestään. Erinomainen hevonen kilparatsastajalle joka todellakin haluaa menestyä. Ori rakastaa myös älyttömästi maastoilua ja kaikkea siihen liittyvää. Peltolaukat orin kanssa saa synkimmänkin alkavan syksyn unohtumaan ja hymyn nousemaan huulille.

Rate My Pony 3 Star Prospect: 1085/1900 pistettä
Vahvuus: herkkyys, ketteryys, hyppytekniikka
Heikkous: ravi
☆ Katso koko arvostelu täältä

Sukutaulu

i. Przemko
trak, trn, 166cm, evm
ii. Vohu Manah iii. Hercules IX
iie. Ásta Diodoros
ie. Ilu'S Chalchiuhticue iei. Ningal Danr
iee. Mithradatha
e. Eileithyia
trak, m, 161 cm, evm
ei. Więcesław eii. JarlRa Lykourgos
eie. Kárakrzyś
ee. Nanabozho II eei. Czcibor Polyxene
eee. Parthenia

Kilpailukalenteri - vain sijoitukset merkittynä

katso orin kilpailuosallistumiset täältä

13.01.2019 - ERJ esteratsastus - 150 cm - 1/30
18.01.2019 - ERJ esteratsastus - 150 cm - 4/30
21.01.2019 - ERJ esteratsastus - 150 cm - 1/30
24.01.2019 - ERJ esteratsastus - 150 cm - 1/30
31.01.2019 - ERJ esteratsastus - 150 cm - 5/30
Virtuaalitalli - A sim-game stable
Ulkoasu © M Layouts / netzanette / Decne