Etusivu Takaisin edelliselle sivulle Kaisan valmennus- ja päiväkirja
Kashiya

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Perustiedot

Nimi Kashiya "Kaisa" Rotu Suomalainen puoliverinen (fwb)
Syntymäaika, ikä 01.09.2018, M Layouts / raitatossu.net/mayflower Säkäkorkeus, väri 171cm, musta tobiano
Rekisterinumero VH18-031-0466 Omistaja Decne VRL-00785,
Sukupuoli Tamma Kasvattaja Riimilä,
Koulutustaso Helppo A - 120 cm - Helppo Painotus Yleispainoitteinen

saavutukset

Mistä kaikki alkoi

Katsoin tyhjää sivua. Siinä luki ainoastaan otsikko "Ostetaan". Olin pitkään jo halunnut ravurieni ja hyvänmielen ratsujeni ohelle yhden ihka aidon puoliverisen. Nyt ostoilmoitusta kirjoittaessani koin kuitenkin jonkinlaista tyhjän paperin kammoa. Mitä minä haluan siltä tulevalta hevoselta? Olenko sittenkään tarpeeksi taitava puoliveriselle kuin olen tämmöinen amatööri? mietin ja tuojotin edelleen tuota valkoista sivua joka vaativasti halusi tekstiä itseensä. "Etsitään kirjavaa puoliveristä" kuului otsikko. Tämähän on naurettavaa, minä haen hevosta värin perusteella..

Muutama päivä myöhemmin olin jo ehtinyt unohtamaan koko ostoilmoituksen ja siitä aiheutuneen häpeän kun sain puhelun. Puhelimessa mukava nuori naisihminen kertoi että hänellä olisi minulle täydellinen amatöörihevonen koulutustasoltaan Helppo A ja hyppää aina 120 senttimetriin asti. Lisäksi oli käynyt myös hyppäämässä maastoesteitä eikä ollut niistäkään moksiskaan. Ja ennen kun huomasinkaan olin jo matkustanut tämän naisen tallille ja kiipeämässä kirjavan tamman selkään koeratsastus mielessä. Ensimmäisen raviaskeleen jälkeen jo tiesin, että tässä olisi minun hevoseni ja puoli tuntia myöhemmin (ja tuhansia virtuaalieuroja köyhempänä) olin matkalla kotiin uuden amatöörihevoseni kanssa.

Kaisa - Hevonen juuri minun makuuni

Kun katsoo Kaisaa kauempaa sitä ei voi olla kun ihastelematta. Upea rakenteinen, lempeä katse. Se on kyllä ehdottomasti perinyt kaikki hienot ominaisuutensa vanhemmiltaan. Sen katseessa näkyy selkeä lempeys, sillä tavalla millä se katsoo kaikkea niin ystävällisesti ja tarkkaavaisesti. Sitä kuitenkin lähestyessä huomaa - etenkin ihan lähelle päästyä - että tässä tammassa piilee hieman kuitenkin lohikäärmeenkin luonnetta. Se lempeä katseinen tamma meinaa omistaa myös näyttää sen, että jos sitä lähestytään liian nopeasti tai vääränä päivänä.

Vaikka Kaisa on kaikinpuolin ihan mukava käsitellä, se inhoaa yli kaiken harjaamista. Etenkin jos sitä yrittää harjata kovalla harjalla, se laittaa korvat luimuun ja yrittää näykkästä palasen jos toisenkin hoitajastaan. Muuten varustamisen suhteen ei ole ongelmia ja Kaisa lähtee aina innolla lenkille, oli sitten luvassa minkälaista menoa tahansa. Harjaamisen kanssa samaan inhokkilistaan kuuluu ehdottomasti klippaus. Äänet ei tamman mielestä tunnu yhtään inhottavilta, mutta heti kun klipperi osuu neidin herkkään nahkaan, ollaan ehdottomasti näyttämässä hampaita. Tämäkin äksyily kyllä kannattaa kuitata ainoastaan pienellä äänen korotuksella ja asian toissijaiseksi jättämisellä. Muuten yleiset hoitotoimenpiteet kuin erikoisemmatkin tapahtumat mukaan lukien eläinlääkärin ja kengittäjän visiitit onnistuvat ilman että täytyy varoa purukaluston jälkiä selkänahassa.

Liikunta on jotain mitä Kaisa rakastaa. Ja etenkin liikkuminen maastossa ja metsässä on jotain sellaista mikä saa tamman korvat pysymään pystyssä vaikka iäisyyden. Päästessään tutulle metsäpolulle voi kuski heittää ohjat kädestä ja nauttia kesällä metsän tuomasta viileydestä tai syksyllä nyppiä hirvikärpäsiä hiuksista ennen kuin ne päätyvät päänahkaan. Pitkällä pehmeällä metsätiellä tamma nauttii ottaa kunnon laukkaspurttia eikä se hätkähdä vaikka muutama peura hyppäisi samalle tielle sen kanssa. Ja vaikka nyt kuulostaakin siltä että tamma rakastaa ainoastaan maastoilua, ei se ole kyllä koko totuus sekään. Teet tämän kanssa mitä tahansa se lähtee aina innoissaan mukaan. Voit vaikka ottaa pyörän ja hevosen käsihevoseksi ja lähteä lenkille. Kouluratsastusta ajatellen Kaisa omaa hienot ja ilmavat liikkeet, mitkä aluksi näin amatöörinä tuntui hirmuisen isoilta ja vaikeilta. Tottumisen jälkeen on ollut ilo työskennellä tamman kanssa, sillä kun sen liikkeissä oppii istumaan ja olemaan tasapainossa, tamma on herkkä ja kuuliainen ratsastettava. Tamman kanssa pitää kuitenkin olla tarkkana ettei siltä vaadi liikaa kerralla, sillä silloin se helposti hieman turhautuu ja ottaa aivan turhia kierroksia. Yleensä tälläiset purkaukset ovat melko rajuja ja tamma saattaa pahimmillaan protestoida pystyyn hyppimällä. Esteillä tamma on varovainen ja nostaa kyllä jalkansa mieluusti ja reilusti yli puomeista. Ja takapään tekniikka on ihan omaa luokkaansa! Innostuessaan esteillä on meinaan kuskilla taas varaa pitää kypärästään kiinni, sillä tämä vieterijalka tekee välillä sellaisia ilmaloikkia että heikommalla kulkijalla saattaisi tirahtaa pienet pisarat housuun. Tamma saattaa hieman kuumia esteillä ja tulla näin ollen vahvaksi kädelle, mutta siinä tilanteessa kannattaa kuitenkin pitää oma pää kylmänä ja ratsastaa vain tamma takaisin takajaloille ja pois nojailemasta kädeltä. Maastoesteillä tamma on tasaisen varma suorittaja, kunhan kuski ei ala liikaa jänishousuilemaan ja tartuttamaan sitä tammaan, sillä tamma osaa lukea kuskiaan kuin avointa kirjaa ja jos kuski edes uskaltaa tuijottaa jotain pelottavaa estettä, alkaa varmasti tammakin sitä tuojottamaan.

Jos halutaan lähteä kotitallin ulkopuolelle, pitää varata siihen hieman aikaa. Tamma ei meinaan tykkää sitten yhtään jos asiat tehdään kiireellä, vaan kaikki mitä sen kanssa touhuaa pitää tehdä ajan kanssa. Kun se lastataan se seisoo tasan 4 sekunttia lastausrampin edessä ennen kuin se siirtää jalkansa rampille ja kävelee traileriin. Purkaessa se seisoo tasan samat 4 sekunttia trailerin rampilla ja katsoo ympärilleen ennen kuin laskeutuu ramppia alas. Tamman kanssa ei siis ole minkäänlaista ongelmaa ja se käyttäytyy täydellisesti myös kilpailupaikoilla, verkoissa ja itse suorituksessa, mutta kaikki mitä sen kanssa tekee, vaatii vain hieman normaalia enemmän aikaa. Jos sitä alkaa liikaa paineistamaan tai vaatimaan se muuttuu vain enemmän jääräpäisemmäksi eikä varmasti tule tekemään sitä mitä siltä pyydät. Itse suorituksesta (oli sitten kyseessä mikä laji tahansa) tamma on yleensä hyvin näyttämishaluinen ja kun lähdet tekemään suoritustasi tuntuu että tamma kasvaa ainakin kymmenen senttiä korkeammaksi. Sille tulee sellainen pieni näyttämisenhalu aina kilpailusuorituksen aikana, ja vielä tähän päivään mennessä en ole nähnyt sen haittaavan mitään suoritusta sen liiemmin. Päinvastoin, yleensä se on paljon herkempi, kuuliaisempi ja yritteliäämpi kilpailusuorituksessa mitä ikinä se on ollut kotona ratsastaessa.

Sukututkimusi. Glitter & Gold
bwp, mtob, 168 cm
ii. Golden Age iii. White Gold
iie. Viva Voce
ie. Glitter 'n' Candy iei. Sugarcrush
iee. Star Delilah


e. Karma II
fwb, mtob, 167 cm
ei. Warfare eii. Warlock
eie. Acapella
ee. Karelia eei. Blatherhawk
eee. Dayhill Kara

On aivan sanomattakin selvää että ostin tamman oikeasti vain värin perusteella. Mutta pakko nyt taputtaa hieman itseään olkapäälle ja sanoa että hienosti tehty hemmo! Meinaan ei ole näissä tämän tamman vanhemmissa mitään hävettävää. Ja kyllähän jokainen ymmärtää että jos on jonkinlainen pakkomielle johonkin - kuten minulla nyt siihen että saan kirjavan varsan - on sen eteen tehtävä töitä saadakseen sen. Mutta asiasta kukkaruukkuun, saanko esitellä Kaisan vanhemmat!

i. Kaisan isä on erittäin komea (ja aivan Kaisan näköinen, mutta miespuolisen maskuliininen) Belgialainen puoliveriori Glitter & Gold. Olen aivan sataprosenttisen varma, että tämä huikean upean näköinen ori on periyttänyt Kaisalle ennen kaikkea sen hienot elastiset liikkeet sekä varmasti myös kaunista kirjavaa väriänsä. Ori on kilpaillut menestyen aina Grand Prix - tasolla saakka kouluratsastuksessa ja sillä on sijoutuksia tältä tasolta jo yli 40 kappaletta. Ainoastaan täydellisesti Kaisan ja sen isänsä erottaa siitä, että Kaisa rakastaa maastoilua, mutta hänen isänsä ei ole oikein koskaan päässyt maastoilun makuun. Luonteeltaan ori on puolestaan oikea herrasmies ja sen kanssa on aina mukava työskennellä, niin maasta kuin selästä käsin.

ii. Herrasmies-Goldyn isä on myös mustankirjava, Kaisan kokoluokkaa oleva, 170 senttinen Belgialainen puoliverinen Golden Age. Golden Age asuu ja on kilpaillut Belgiassa vaikeissa kouluratsastusluokissa hyvällä menestyksellä, mutta viettää nykyään ansaittuja kisaeläkepäiviään ja toimiii enää vain siitosorina. Ori periyttää kaunista kirjavuutta ja erittäin hyvää kokoamiskykyä ja askellajeista etenkin laukkaa. Orin isä on ruunikonkirjava 172 senttinen Belgianpuoliverinen White Gold ja emä raskassa vaikuttava musta selle francais-tamma Viva Voce.

ie. Golyn emä on puolestaan mustanruunikko 166 senttimetriä korkea Belgianpuoliverinen Glitter 'n' Candy. Glitter 'n' Candy ei ole elämänsä aikana tehnyt mainittavaa mainetta ja mammonaa kilparadoilla, sillä se jäi jo nuorena ratsunalkuna siitostammaksi belgialaisen Milly van Veerdje talliin. Tamma on kuitenkin erittäin hienoista vanhemmista, sillä sen isä on erittäin hieno Saksassa hyvin menestynyt ruunikko 167 senttinen holsteinori Sugarcrush ja emä ranskalainen musta selle francais-tamma Star Delilah joka puolestaan polveutuu erittäin kauniista mustasta Titania tammasta, joka aikanaan oli yksi Ranskan vaikuttavimpia koulutammoja.

e. Mutta hienoja varsoja ei synny ilman erinomaisia äitejä, jotka kasvattavat jokaisen varsan rakkaudella! Kaisan emä onkin upea kirjava Suomalainen puoliveritamma Karma II. Karma on samanlainen monitoimihevonen kuin Kaisakin ja se on kilpaillut yleispainoitteisesti lajissa kuin lajissa. Kouluaitojen sisällä tamma on suorittanut aina Vaativa B-tasolle asti ja esteratsastuksen saralla se on kilpaillut 130 senttimetrin luokissa. Lisäksi Karma on kilpaillut myös kenttäratsastuksessa tasolla CIC3. Luonteeltaan tämä kaunis kirjava tamma on kilpailuhenkinen, mutta kuitenkin erittäin sympaattinen tamma ja tätä on varmasti periytynyt paljon myös Kaisan luonteeseen. Lisäksi tamma rakastaa maastoesteitä ja maastoilua, joten tiedämme mistä ainakin Kaisa on tämän ominaisuuden perinyt!

ei. Karman isä on mustankirjava 170 senttinen Suomalainen puoliveriori Warfare, joka on kilpaillut koulu- ja esteratsastuksessa 135 cm ja Vaativa A tasolla asti. Warfare on reilu ja rehti työmies, mutta joskus hieman orimainen tapaus, joka periyttää hyvin vahvasti kilpahevosen luonnetta ja tietynlaista herkkyyttä. Epäilen vahvasti että Kaisa on täältä perinyt toisinaan omistuisen herkkyytensä esimerkiksi epäsopiville varusteille. Orin isä on myös mustankirjava, 173 senttinen hollantilainenpuoliverinen Warlock ja emä puolestaan Suomalainen puoliverinen, tummanrautias 168 senttinen suomessa asuva siitostamma Acapella.

ee. Karman emä, eli tässä tapauksessa Kaisan emän emä, on mustaruunikko 168 senttinen Suomalainen puoliveritamma Karelia. Karelia ei ole kilpaillut mitenkään vaativissa luokissa, vaan toiminut enemmänkin siitoskäytön ohella harrasteratsuna ja on kilpaillut helpoissa este- ja koululuokissa. Se on kuitenkin todella laadukkaan oloinen tamma ja sen vanhemmat ovat molemmat oman lajinsa hyviä menestyjiä. Karelia on luonteeltaan kiltti ja yhteistyökykyinen ja ennen kaikkea erinomainen emä varsoillensa. Tamma isä on esteradoilla taidoillaan hurmannut näyttävän kokoinen 174 senttinen musta Suomenpuoliverinen Blatherhawk ja emä taas valkoisten aitojen sisäpuolella mainetta niittänyt 166 senttinen punaruunikko Suomenpuoliveritamma Dayhill Kara.

★ 28.12.2018 - fwb-o. Nadirganj (i. Davidov 21) om. Tuire (VRL-00345)
★ 11.01.2019 - fwb-o. Crocodile (i. Roibrant Chococroc) om. leah (VRL-11523)
★ 12.02.2019 - srp-o. Bahuleya (i. Poniniemen Braeburn) om. Liljelunds Rustholl
★ 20.04.2019 - srp-t. Anastashya (i. A.D. Échec au Roi) om. Decne / myynnissä

Kilpailukalenteri

01.01.2019 - KRJ - Kaihovaara - Helppo A - 1/30
03.01.2019 - KRJ - Kaihovaara - Helppo A - 5/30
06.01.2019 - KRJ - Kaihovaara - Helppo A - 3/30
07.01.2019 - KRJ - Kaihovaara - Helppo A - 5/30
08.01.2019 - KRJ - Kaihovaara - Helppo A - 5/30
10.01.2019 - KRJ - Kaihovaara - Helppo A - 3/30
11.01.2019 - KRJ - Kaihovaara - Helppo A - 5/30
12.01.2019 - KRJ - Kaihovaara - Helppo A - 1/30
14.01.2019 - KRJ - Kaihovaara - Helppo A - 5/30
14.01.2019 - KRJ - Kaihovaara - Helppo A - 2/30
15.01.2019 - KRJ - Kaihovaara - Helppo A - 2/30
30.12.2018 - KRJ - Tiiron Ratsutila - Helppo A - 1/30
02.01.2019 - KRJ - Checkmate Ponies - Helppo A - 5/30
10.01.2019 - KRJ - Checkmate Ponies - Helppo A - 1/30
15.01.2019 - KRJ - Safiiritiikerin Kilpailukeskus - Helppo A - 4/30
26.01.2019 - KRJ - Safiiritiikerin Kilpailukeskus - Helppo A - 1/30
28.01.2019 - KRJ - Safiiritiikerin Kilpailukeskus - Helppo A - 1/30
01.01.2019 - KRJ - Ruskavaara - Helppo A - 2/30
03.01.2019 - KRJ - Ruskavaara - Helppo A - 5/30
04.01.2019 - KRJ - Ruskavaara - Helppo A - 4/30
03.02.2019 - KRJ - Kalman Suomenratsut - Helppo A - 4/40
05.02.2019 - KRJ - Kalman Suomenratsut - Helppo A - 5/40
10.02.2019 - KRJ - Kalman Suomenratsut - Helppo A - 5/40
17.02.2019 - KRJ - Kalman Suomenratsut - Helppo A - 3/40
19.02.2019 - KRJ - Kalman Suomenratsut - Helppo A - 3/40
20.02.2019 - KRJ - Kalman Suomenratsut - Helppo A - 4/40
26.02.2019 - KRJ - Kalman Suomenratsut - Helppo A - 6/40
01.03.2019 - KRJ - Kalman Suomenratsut - Helppo A - 6/40
02.02.2019 - KRJ - Silverlode - Helppo A - 3/40
09.02.2019 - KRJ - Silverlode - Helppo A - 5/40
13.02.2019 - KRJ - Silverlode - Helppo A - 6/40
15.02.2019 - KRJ - Silverlode - Helppo A - 3/40
16.02.2019 - KRJ - Silverlode - Helppo A - 6/40
18.02.2019 - KRJ - Silverlode - Helppo A - 1/40
23.02.2019 - KRJ - Silverlode - Helppo A - 5/40
24.02.2019 - KRJ - Silverlode - Helppo A - 1/40
13.02.2019 - KRJ - Decnen Virtuaaliset - Helppo A - 1/30
25.01.2019 - KRJ - Safiiritiikerin Kilpailukeskus - Helppo A - 1/30
25.01.2019 - KRJ - Safiiritiikerin Kilpailukeskus - Helppo A - 5/30
01.02.2019 - KRJ - Safiiritiikerin Kilpailukeskus - Helppo A - 3/30
01.02.2019 - KRJ - Hornanhovi - Helppo A - 1/30
02.02.2019 - KRJ - Hornanhovi - Helppo A - 3/30
19.02.2019 - KRJ - Hornanhovi - Helppo A - 3/30
23.02.2019 - KRJ - Hornanhovi - Helppo A - 3/30
28.02.2019 - KRJ - Hornanhovi - Helppo A - 4/30
06.02.2019 - KRJ - Team J&K - Helppo A - 5/40

31.12.2018 - ERJ - Kastanjeholm - 110 cm - 4/27
11.01.2019 - ERJ - Hornanhovi - 110 cm - 2/30
12.01.2019 - ERJ - Hornanhovi - 110 cm - 5/30
13.01.2019 - ERJ - Hornanhovi - 110 cm - 3/30
14.01.2019 - ERJ - Hornanhovi - 110 cm - 5/30
17.01.2019 - ERJ - Hornanhovi - 110 cm - 3/30
18.01.2019 - ERJ - Hornanhovi - 110 cm - 5/30
20.01.2019 - ERJ - Hornanhovi - 110 cm - 3/30
22.01.2019 - ERJ - Hornanhovi - 110 cm - 3/30
24.01.2019 - ERJ - Hornanhovi - 110 cm - 2/30
24.01.2019 - ERJ - Hornanhovi - 110 cm - 1/30
30.01.2019 - ERJ - Hornanhovi - 110 cm - 2/30
15.01.2019 - ERJ - Hornanhovi - 120 cm - 2/30
23.01.2019 - ERJ - Hornanhovi - 120 cm - 5/30
28.01.2019 - ERJ - Hornanhovi - 120 cm - 2/30
28.01.2019 - ERJ - Hornanhovi - 120 cm - 1/30
29.01.2019 - ERJ - Hornanhovi - 120 cm - 4/30
02.01.2019 - ERJ - Kultahuisku - 110 cm - 1/26
02.01.2019 - ERJ - Kultahuisku - 110 cm - 2/26
12.01.2019 - ERJ - Kilpailukeskus Safiiri - 120 cm - 5/30
14.01.2019 - ERJ - Kilpailukeskus Safiiri - 120 cm - 5/30
17.01.2019 - ERJ - Kilpailukeskus Safiiri - 120 cm - 3/30
21.01.2019 - ERJ - Kilpailukeskus Safiiri - 120 cm - 1/30
25.01.2019 - ERJ - Kilpailukeskus Safiiri - 120 cm - 3/30
27.01.2019 - ERJ - Kilpailukeskus Safiiri - 120 cm - 3/30
15.01.2019 - ERJ - Tiiron Ratsutila - 110 cm - 1/30
17.01.2019 - ERJ - Tiiron Ratsutila - 110 cm - 2/30
05.02.2019 - ERJ - Decnen Virtuaaliset - 110 cm - 2/30
02.02.2019 - ERJ - Cadogan Ponies - 110 cm - 1/30
03.02.2019 - ERJ - Cadogan Ponies - 110 cm - 2/30
04.02.2019 - ERJ - Cadogan Ponies - 110 cm - 1/30
07.02.2019 - ERJ - Cadogan Ponies - 110 cm - 5/30
18.02.2019 - ERJ - Cadogan Ponies - 110 cm - 1/30
19.02.2019 - ERJ - Cadogan Ponies - 110 cm - 4/30
21.02.2019 - ERJ - Cadogan Ponies - 110 cm - 4/30
21.02.2019 - ERJ - Cadogan Ponies - 110 cm - 5/30
22.02.2019 - ERJ - Cadogan Ponies - 110 cm - 5/30
27.02.2019 - ERJ - Cadogan Ponies - 110 cm - 3/30
22.01.2019 - ERJ - Safiiritiikerin Kilpailukeskus - 120 cm - 3/30
31.01.2019 - ERJ - Safiiritiikerin Kilpailukeskus - 120 cm - 3/30
07.02.2019 - ERJ - Safiiritiikerin Kilpailukeskus - 120 cm - 4/30
10.02.2019 - ERJ - Decnen Virtuaaliset - 110 cm - 2/30
11.02.2019 - ERJ - Decnen Virtuaaliset - 110 cm - 3/30
15.02.2019 - ERJ - Decnen Virtuaaliset - 110 cm - 1/30

20.12.2018 - KERJ - Gealán - helppo - 1/30
21.12.2018 - KERJ - Gealán - helppo - 2/30
22.12.2018 - KERJ - Gealán - helppo - 4/30
28.12.2018 - KERJ - Prime Sporthorses - helppo - 1/27
01.01.2019 - KERJ - Prime Sporthorses - helppo - 2/28
19.01.2019 - KERJ - Kaihovaara - helppo - 2/30
26.01.2019 - KERJ - Kaihovaara - helppo - 2/30
27.01.2019 - KERJ - Kaihovaara - helppo - 1/30
28.01.2019 - KERJ - Kaihovaara - helppo - 2/30
22.01.2019 - KERJ - Auburn Estate - helppo - 5/30
20.01.2019 - KERJ - Decnen Virtuaaliset - helppo - 5/30
03.02.2019 - KERJ - Hiivurin Suomenhevoset - helppo - 4/40
ei sijoituksia

31.12.2018 - NJ - Beaumont - tulokset - tuom. Molly
20.01.2019 - NJ - Decnen Virtuaaliset - tulokset - tuom. birdie
09.02.2019 - NJ - Harmony Sporthorses - tulokset - tuom. Miia Maria
17.02.2019 - NJ - Heidseck Sporthorses - tulokset - tuom. Jannica

31.12.2018 - Match Show - Adina - PUN - tuom. Jannica
12.02.2019 - Värinäyttelyt - Orange Wood - tulokset - tuom.
16.02.2019 - VSN - DeVi - 0/0, 00,0p, tulos (0p) - tuom. reibili

Hoito-ohjeet ja varustekaappi

★ Hoito-ohjeet
☆ Tarhaa Mellin kanssa
☆ Este- ja maastoesteiden jälkeen jalkojen kylmäys
☆ Yöksi magneettisuojat etu- ja takajalkoihin

☆ Kisamatkalle ja kuljetukseen magneettiloimi
☆ Ei tarvitse loimea tallissa
☆ Sateella vuoreton sadeloimi
☆ Alle +5 ℃ Fleecevuorellinen sadeloimi
☆ Alle -5 ℃ toppaloimi
☆ Ei tarhaan alle -20 ℃

★ Ruokinta
☆ Syö EQP Sport mix-rehua
☆ Kaura: 1l - 1l - 2l
☆ EQP Sport Mix: 1l - 1l - 1l
☆ Heinä: 3kg - 2kg - 2kg - 3kg
★ Varusteet
☆ Kilpailuvärinä lila

☆ Rataesteillä: Jännesuojat, putsit (jos hokit), estesatula, bevel bit, panssari, korvahuppu
☆ Koulussa: Pintelit etujaloissa, koulusatula, nivelomppu-kuolain
☆ Maastoesteillä: kenttäsuojat, putsit, estesatula, panssari, bevel bit

★ Ohjeellinen viikkosuunnitelma
☆ Maanantai: Maasto / perusratsastus
☆ Tiistai: Estevalmennus
☆ Keskiviikko: Hölkkämaasto
☆ Torstai: Perusratsastus
☆ Perjantai: Kouluvalmennus
☆ Lauantai: Reipas maasto
☆ Sunnuntai: Vapaapäivä

Palkintokaappi

Pitämällä hiirtä kuvan päällä, näet kuvan kuvatekstin!

Muista käydä lukemassa myös valmennus- ja päiväkirjaa!

Virtuaalitalli - A sim-game stable
Ulkoasu © M Layouts / netzanette / Decne