Etusivu Takaisin edelliselle sivulle
Unicorns N Glitter

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Perustiedot

Nimi Unicorns N Glitter "Glitter" Rotu Amerikanravuri (peitsari)
Syntymäaika 24.12.2018, 3 vuotta (ikääntyminen) Säkäkorkeus, väri 154cm, ruunikko
Rekisterinumero VH18-045-0094 Omistaja Decne VRL-00785,
Sukupuoli Tamma Kasvattaja Carlett Mark,
Statistiikka, vs 28: 3 - 4 - 2, 13 700v€ Ennätys p.15,4aly

KTK-II palkittu Maaliskuun tilaisuudessa 2019

Mistä kaikki alkoi

"Hei nyt mä löysin sen!" kuulin Thomaksen huutavan toimistosta. Ryntäsin pää kolmantena jalkana toimistoon katsomaan mitä Thomas oli nyt löytänyt. "Mä löysin sen. Uuden peitsaritamman meille!" Thomas puhkuin innoissaan. Tiedän että olin puhunut siitä monta kertaa ääneen että me tarvitaan vielä lisää peitsareita, mutta sitten innostuin shoppailemaan ratsuja ja nyt tallissa oli enää kolme paikkaa tyhjänä jaja.. Mutta ennen kuin ehdin sanomaan mitään Thomas oli jo puhelimessa ja puhui kasvattajan kanssa. Ehkä olen vain hiljaa ja toivon että se oon jo mennyt.. En halua alkaa tappelemaan enää siitä kuka on viime aikoina niitä hevosia shoppaillut, heh, mietin mielessäni. Mutta ei se tamma ollut vielä mennyt ja muutaman kymmenen tuhannen virtuaalisen dollarin jälkeen olimme jälleen yhtä peitsaritammaa rikkaampia.

Toivoin todellakin että Thomas tiesi mitä se oli tekemässä, sillä me maksoimme tammasta liki 20 tuhatta dollaria ja pelkän kuvan perusteella. Thomas kertoi varmaan sata kertaa minulle että kyllä se kasvattaja / myyjä oli ihan luotettava ja onhan se hienoista vanhemmista ja vielä ties mitä. Tottahan se oli. Olihan sen vanhemmat ihan mukiinmeneviä ja hyvin menestyneitä peitsareita mutta onhan se silti aina riski mennä tilailemaan hevosia lentoineen Amerikasta Suomeen ilman että niitä on edes sen tarkemmin tutkinut. Seisoin siis sormet ristissä tallin pihassa kun Thomas ajoi trailerin kotiin myöhään sunnuntai illalla. En uskaltanut ensin katsoa miesystävääni sillä pelkäsin että jos se hevonen onkin ihan luuska.. Mutta toisaalta sehän olisi sitten Thomaksen vika.., mietin mielessäni ja kävelin trailerille Thomasia vastaan. Mutta ei, Thomas säteili kun Naantalin aurinko! "Sano minun sanoneen. Tämä jos mikä on löytö!", Thomas hihkui onnellisena traileria avatessaan. Se jää nähtäväksi, mietin ja kurkkasin traileriin. Ja vastassa minua oli ehkä yksi maailman kauneimmista tammoista. Toivottavasti kauneus on myös nopeutta tässä tapauksessa, silloin me ollaan rikkaita, mietin vielä mielessäni.

Luonne

Glitter on tamma, joskus jopa isolla alkukirjaimella, mutta toisaalta se on melko yksinkertainen ymmärtää. Kyllä jokainen nainen tietää että naisella on oikeus olla hieman kiukkuinen joku päivä. Jopa ilman mitään järkevää syytä. Jokainen nainen tietää että nainen voi tehdä mitä haluaa ihan vain sen takia koska se nyt sattuu sitä haluamaan. Vaikka Glitter osaakin olla nainen, se ei kuitenkaan ole liian päällekäyvä sen asian suhteen. Jos sille sanoo että nyt riittää tuo neiteily, se kyllä tottelee. Hieman siis poikkeuksellinen nainen, joka kokeilee rajojaan säännöllisin väliajoin, mutta ei kuitenkaan ala mäkättämään sitten jos käykin niin että sen naisellisista mielipiteistä ei pidettykään. Tämä on siis ehdottomasti unelmatyttöystävä, kertoo mielipiteensä muttei mäkätä!

Tamma on mutkaton käsitellä. Se kävelee narun päässä haahuillen, välillä hieman taluttajansa hihansuuta näykkäisten ja rapsutuksia kerjäten. Kuralammikot pitää toki kiertää, sillä hieno neiti ei kastele jalkojaan. Ensimmäisen kerran kun Suomessa oli kunnon sateinen syksy ja tamma oli tarkoitus pistää tarhaan, eihän se sinne mennyt. Glitter totesi, että häntä ei ole tarkoitettu lammikkoon seisomaan ja kirjaimellisesti kieltäytyi menemästä tarhaan. Talliin se hölkötteli sitten iloisesti ja alkoi karsinassaan syömään heinää. Yksin, ilman minkäänlaista kaipuuta kavereista. Kunhan on kuivaa ja heinää, tamma on kyllä tyytyväinen. Hoitotoimenpiteet eivät tuota ongelmia, toki tamman täytyy tasaisin väliajoin hieman testailla käsittelijänsä huumorintajua. Harjatessa täytyy vähän nostella takajalkaa tai hobbleseja laittaessa laittaa paino juuri sille jalalle tai lytistää hoitaja seinään. Ihan vaan testatakseen jos se menisi tänään läpi. Se kuitenkin ymmärtää jo murahduksesta että tämmöinen peli ei vetele ja sen jälkeen se käyttäytyykin asiallisesti ja tekee juuri niin kuin pyydetään. Kengittäjä tai eläinlääkäri ei tuota tammalle päänvaivaa, mutta hieroja jätetään tamman kanssa suosiolla pois, sillä se ei vain jostain syystä tykkää siitä sitten yhtään. Liekö oleva kuitenkin hieman herkkänahkainen, mene ja tiedä.

Vauhdikas on oikea sana kuvaamaan Glitteriä kun lähdetään lenkille. Se ei ole mitenkään pahansuopa, mutta se on sellainen määrätietoinen menijä - jos kerran mennään niin sitten mennään eikä jarrutella. Kärryjä perään laittaessa pitää jonkun seistä tamman edessä niin kauan kun kuski on valmis, sillä kun siitä siirtyy sivuun, tamma lähtee salamana liikkeelle. Niin kauan kun joku seisoo edessä, se on nätisti paikoillaan, mutta heti kun siirrytään sivuun, se lähtee. Ja jos sitä koittaa hieman siinä vaiheessa hidastaa, siitä menee kyllä kuppi hieman nurin. Yleensä kuitenkin tamma käyttäytyy suhteellisen asiallisesti tässäkin, omat pienet juttunsa kun ottaa sen kanssa huomioon. Ajaessa tamma on todella kiva ja menevä. Ei turhan vahva, mutta kuitenkin kivasti ohjalla. Suora ja helposti peitsaava. En itseasiassa keksi mitään pahaa sanottavaa tammasta ajaessa. Ehkä se joskus ottaa hieman kipinää hiittaavista hevosista radalla kun se hölkkää, mutta en näe sitäkään aivan hirvittävän pahana asiana. Enemmänkin se minusta kertoo sitä, että tammalla on kilpailuvietti kohdillaan!

Kuljettaminen on myös asiallista tamman kanssa. Se kävelee traileriin ja autoon ensimmäisellä yrittämällä ja jää sinne tyytyväisenä mutustamaan heinää. Joskus jos kuski ajaa holtittomasti, tamma muistuttaa hieman potkaisemalla, että arvokas lasti on kyydissä ja tulee ajaa hieman asiallisemmin. Mutta sen kummempia ongelmia ei tamman kanssa matkaamisessa ole. Raveissa se ei oikeastaan jännitä myöskään sen kummempaa, yleensä se nautiskelee sielläkin heinästä - miksi minusta tuntuu että sanon kokoajan että tamma syö.. Ehkä se syö normaalia enemmän? - ja odottelee kärsivällisesti että pääsee itse asiaan. Lämmityksessä tamma on reipas oma itsensä. Startissa tamma yleensä syttyy ja siellä se tietää että nyt ollaan tosi asioiden äärellä. Se antaa kyllä kaikkensa ja tekee aina parhaansa. Toki huipuillekin joskus sattuu pieniä kömmähdyksiä, mutta pääasiassa tamma todellakin yrittää parhaansa. Ja se suorastaan rakastaa voittamista. Tuntuu että voittajakehässä se kasvaa aina 10 senttiä lisää korkeutta. Ihan vain sen takia että kaikki näkisivät sen vielä paremmin. Ja puolestaan tuntuu että joskus huonon startin jälkeen se jopa hieman mököttää ja on vähän jopa normaalia kiukkuisempi. Voitontahtoinen on se sana mikä tammaa kuvaa erinomaisesti.

Sukutaului. Mr Unicorn Love
rn, 158 cm, enn p.09,8aly, evm
ii. Mr Lover iii. King of Loveland
iie. Mrs Hundiana
ie. Moreaboutunicorns iei. Uniqueorunicorn
iee. Moreaboutmelly


e. Party N Glitter
trn, 151 cm, enn p.15,5aly, evm
ei. Time To Party Hard eii. Party's Rockin
eie. Beautytime
ee. Keep the Glitter eei. Keepsayingwow
eee. More Glitter please

i. Glitterin isä on ihan mukiinmenevä peitsari ori Mr Unicorn Love. Tämä ruunikko hyvin orimainen ori on juossut Amerikassa ihan asiallisesti ja tehnyt paljon rahaa useammallekin treenarille. Tähtihetket orilla oli ehkä 4- ja 5-vuotias kausilla, jolloin se juoksi aivan uskomattoman 6 voittoa putkeen. Sen jälkeen se otti muutaman kakkossijan ja jatkoi taas 3 voiton putkella. Tällä orilla riittää kyllä voitontahtoa ja aivan varmasti se on periytynyt juuri isältään Glitterille. Ennätys orilla on tällä hetkellä 10 pintaan (09,8aly), eli ei se kuitenkaan mikään hidas kaverikaan ole. Mr Unicorn Love kilpailee tällä hetkellä viimeistä kauttaan ja sen jälkeen se siirtyy kokonaan siitokseen, kiitettävässä 12 vuoden iässä.

ii. Mr Lover on epätyypillisen suuri peitsari, sillä sen säkäkorkeus huitelee 170 senttimetrin lukemissa. Mr Lover on tehnyt ihan mallikelvollisen peitsiuran ennen siitokseen siirtymistä, mutta mitään suurkilpailuvoittoja ei kuitenkaan orin uralle mahtunut. Ori on aina ollut luonteeltaan erittäin herrasmies ja sen luonteenpiirteensä takia se on saanutkin pysyä orina näinä vuosina. Ennätys orilla on 10,6aly joten sekin on ihan mukiin menevää vauhtia peitsaava ori. Orin isä on jo edesmennyt punarautias peitsari King of Loveland (10,5aly) ja emä siitosuraa tekevä Mrs Hundiana.

ie. Moreaboutunicorns päätyi omistajalleen hieman vahingossa. Moreaboutunicornsin eli Uneyan omistaja oli ostanut kimon peitsariorin eräältä hieman huonon maineen omaavalta myyjältä, ja kun auto oli sitten kurvannut pihaan oli siellä ollut luurangon laiha ruunikko tamma. Tamma ei varmaan ole ikinä juossut kilpaa, mutta oli sillä hetkellä kantavana orista Mr Lover, joten Uneyan omistaja päätti yrittää pelastaa sekä tamman että varsan. Ja sehän kannatti, sillä kuten sanoin, näiden tuotos on hyvän uran tehnyt Glitterin isä! Uneyan isä on keskiverto peitsari Uniqueorunicorn (11,3aly) ja emä isomman farmin siitostamma Moreaboutmelly.

e. Glitterin emä on puolestaan tummanruunikko lämminveritamma Party N Glitter, jonka kilpaura oikeastaan päättyi ennen kuin se edes ehti alkamaan. Tamma oli kyllä erittäin nopea, mutta sillä oli niin pirullinen luonne, että toiset kilpakärryt potkittuaan rikki omistaja päätti koittaa astuttaa tamman. Hänellä oli sellainen ajatus, että jos se varsa vaikka sitten rauhoittaisi hieman tammaa ja sen jälkeen koittaa uudestaan peitsiuraa. Tamma oli koko kantoajan aivan uskomattoman kiukkuinen ja voitte uskoa miten tuskallista se oli kasvattajalle. Kun varsa sitten syntyi, tamma ei hyväksynyt sitä rinnalleen, vaan hääti sen aina kauemmas. Niinpä varsalle eli meidän Glitterille, hankittiin keinoemo ja sen kanssa se sai sitten kasvaa ongelmitta. Glitterin emä jatkoi vielä kilpauraansa, mutta koska se ei ikinä rauhoittunut sen enempää, omistaja päätti lopettaa tamman vaarallisuutensa takia.

ei. Glitterin emän isä on ihan kohtuullisen hyvä peitsari, alle 10 aikaa juokseva, musta lämminveriruuna Time To Party Hard. Tällä nykyään ruunatulla herralla on vain yksi jälkeläinen, joka on siis Glitterin emä. Oriaikoinana Time To Party Hard eli Party ei ikinä oikein keskittynyt itse tekemiseen eli kilpailemiseen, joten ensimmäisen varsan jälkeen omistaja päätti ruunata orin. Ja se oli varmasti paras päätös ikinä, sillä ruunauksen jälkeen Party teki uskomattoman uran ja tienasi huikean määrän rahaa omistajalleen. Partyn isä on hyvän peitsiuran tehnyt Party's Rockin (09,2aly) ja emä myös kilpakentillä menestystä niittänyt mustatamma Beautytime.

ee. Glitterin emän emä oli todella luonteikas tamma Keep the Glitter joka siirtyi jo nuorena hevosena siitosuralle. Se ei koskaan oikein oppinut peitsin saloja, vaikka sukunsa puolesta sen pitäisi olla huippujuoksija. Luonteeltaan tamma oli todella tulinen, mitä se ehdottomasti periytti kaikille jälkeläisilleen. Keep the Glitter eli Glee ehti tekemään kuusi huippu kaunista varsaa, josta viimeinen koitui tamman kohtaloksi. Tamma sai viimeisen varsomisen jälkeen todella pahan ähkyn eikä enää selvinnyt siitä vaan menehtyi varsan ollessa vasta 3 päivän ikäinen. Tämä varsa kyllä kasvoi isoksi ja vahva luontoiseksi, sillä kyseessä oli Glitterin emä. Gleen isä oli huippu-uran tehnyt nykyään ansaittuja eläkepäiviä viettävä ori Keepsayingwow (08,9aly) ja emä myös erinomainen peitsari More Glitter please (11,1aly).

★ 01.04.2019 o. Twisted N Sassy (i. Twisted Brigade) om. Shameless Pacers

Kilpailukalenteri

01.04.2019 - VRER - Aken Ravitalli - ryhmäajo 1609m - aika, sijoitus, 0v€

28.03.2019 - Villit - Lily's Trotters - ryhmäajo 1609m - aika, aijoitus, 0v€
28.03.2019 - VRER - Aken Ravitalli - Nuorten Maaliskatsaus, ryhmäajo 2100m - aika, sijoitus, 0v€
27.03.2019 - VRER - Duán Stable - Frost Pace, ryhmäajo 1609m - aika, sijoitus, 0v€
27.03.2019 - VRER - Narrilaivan - ryhmäajo 1609m - aika, sijoitus, 0v€
26.03.2019 - Villit - Lily's Trotters - ryhmäajo 1609m - aika, aijoitus, 0v€
25.03.2019 - VRER - Narrilaivan - ryhmäajo 1609m - aika, sijoitus, 0v€
24.03.2019 - Villit - Lily's Trotters - ryhmäajo 1609m - aika, aijoitus, 0v€
23.03.2019 - VRER - Narrilaivan - ryhmäajo 1609m - aika, sijoitus, 0v€
22.03.2019 - Villit - Lily's Trotters - ryhmäajo 1609m - aika, aijoitus, 0v€
20.03.2019 - Villit - Lily's Trotters - ryhmäajo 1609m - aika, aijoitus, 0v€
20.03.2019 - VRER - Narrilaivan - ryhmäajo 1609m - aika, sijoitus, 0v€
18.03.2019 - Villit - Lily's Trotters - ryhmäajo 1609m - aika, aijoitus, 0v€
18.03.2019 - VRER - Narrilaivan - ryhmäajo 1609m - aika, sijoitus, 0v€
28.02.2019 - VRER - Narrilaivan - tasoitusajo 2100m - p.17,3ke, 9/11
23.02.2019 - VRER - Duán Stable - tasoitusajo 1609m - p.16,3ly, 7/16, 200v€
22.02.2019 - Villit - Narrilaivan - tasoitusajo 1609m - p.16,5aly, 4/6, 250v€
17.02.2019 - VRER - Duán Stable - ryhmäajo 1609m - p.17,2ly, 10/12
15.02.2019 - Villit - Narrilaivan - tasoitusajo 1609m - p.17,1aly, 5/6
14.02.2019 - VRER - Duán Stable - tasoitusajo 1609m - p.17,2ly, 1/11, 3000v€
08.02.2019 - Villit - Narrilaivan - tasoitusajo 1609m - p.15,4aly, 1/6, 1500v€
04.02.2019 - Villit - Narrilaivan - tasoitusajo 1609m - p.17,4aly, 4/6, 250v€

28.02.2019 - Villit - Shav Racing - ryhmäajo 1600m - p.17,1ly, 3/5, 400v€
28.02.2019 - Villit - Aken Ravitalli - Novice Division, ryhmäajo 1609m - p.19,3aly, 8/12
18.02.2019 - VRER - Narrilaivan - tasoitusajo 1609m - p.16,4aly, 3/6, 600v€
10.02.2019 - Villit - Decnen Virtuaaliset - ryhmäajo 1609m - p.16,4aly, 1/9, 1500v€
02.02.2019 - VRER - Narrilaivan - tasoitusajo 1609m - p.18,4ke, 4/7, 300v€
31.01.2019 - VRER - Duán Stable - ryhmäajo 1609m - p.17,3aly, 2/7, 1800v€
28.01.2019 - VRER - Duán Stable - ryhmäajo 1609m - p.18,4aly, 4/7, 300v€
26.01.2019 - Villit - Decnen Virtuaaliset - ryhmäajo 1609m - p.19,3aly, 4/6, 500v€
25.01.2019 - VRER - Duán Stable - tasoitusajo 1609m - p.19,4ly, 2/5, 900v€
20.01.2019 - Villit - Shav Racing - Young's Pace (2yo), ryhmäajo 1600m - p.17,4aly, 2/6, 1000v€
20.01.2019 - VRER - Aken Ravitalli - ryhmäajo 1609m - p.17,6aly, 7/10
19.01.2019 - Villit - Narrilaivan - tasoitusajo 1600m - p.19,5ly, 5/6
17.01.2019 - Villit - Elite Farm - ryhmäajo 1600m - p.16,6aly, 6/10
16.01.2019 - Villit - Elite Farm - ryhmäajo 1600m - p.16,6aly, 4/10, 600v€
15.01.2019 - Villit - Elite Farm - ryhmäajo 1600m - p.17,3aly, 6/10
15.01.2019 - VRER - Aken Ravitalli - Nuorten Tammikatsaus, tasoitusajo 2100m - p.19,3ke, 7/9
14.01.2019 - Villit - Narrilaivan - tasoitusajo 1600m - p.16,5ly, 2/6, 400v€
08.01.2019 - Villit - Narrilaivan - tasoitusajo 1600m - p.17,4ly, 4/6, 100v€
04.01.2019 - Villit - Narrilaivan - tasoitusajo 1600m - p.18,7ly, 6/6
02.01.2019 - Villit - Narrilaivan - tasoitusajo 1600m - p.18,3ly, 4/6, 100v€

19.01.2019 - NJ - Lily's Trotters - 1/6, irtoSERT - päätuom. Welby
20.01.2019 - NJ - Decnen Virtuaaliset - 1/5, irtoSERT - päätuom. birdie

12.02.2019 - Värinäyttelyt - Orange Wood - 5/22, - tuom. VRL-13375
12.02.2019 - VSN - DeVi - 37p, RCH (10p) - tuom. Spookiness

Hoito-ohjeet ja varusteet

★ Hoito-ohjeet
☆ Tarhaa YKSIN
☆ Hölkkäpäivinä pintelit etujalkoihin
☆ Hiittien jälkeen savikääreet
☆ Polvet tulee bliistrata tarvittaessa (n kerran kuussa)

☆ Kisamatkalle ja kuljetukseen magneettiloimi
☆ Ei tarvitse loimea tallissa
☆ Sateella vuoreton sadeloimi
☆ Alle +5 ℃ Fleecevuorellinen sadeloimi
☆ Alle -5 ℃ toppaloimi
☆ Ei tarhaan alle -20 ℃

★ Ruokinta
☆ Syö EQP Sport mix-rehua
☆ Kaura: 1l - 1l - 2l
☆ EQP Sport Mix: 1l - 1l - 1l
☆ Heinä: 2kg - 2kg - 2kg - 3kg
★ Varusteet
☆ Kilpailuvärinä keltainen

☆ Hiitillä: Päänaamari kokolapuilla, etusäärisuojat, hobblesit
☆ HUOM Laukkahiitillä pintelit eteen, ei muita suojia
☆ Raveissa: päänaamari kokolapuilla (pienet reiät sivulle), etusäärisuojat + liimapinteli, korvahuppu, polvisuoja (vasen), häntä sidottu, hobblesit

★ Ohjeellinen viikkosuunnitelma
☆ Maanantai: Hölkkälenkki
☆ Tiistai: Hiitti
☆ Keskiviikko: Kävelykone / Tarha
☆ Torstai: Hölkkälenkki
☆ Perjantai: Tuplahiitti
☆ Lauantai: Kävelykone / Tarha
☆ Sunnuntai: Vapaapäivä

Palkintokaappi

Pitämällä hiirtä kuvan päällä, näet kuvan kuvatekstin!Päiväkirjä

Päiväkirja saattaa sisältää myös kuvia. Pitämällä hiirtä kuvan päällä, näet kuvan kuvatekstin!

12.01.2019 - Glitterin ensimmäinen uintireissu
Koska me käydään Turen kanssa joka viikko uimahallilla, ajattelin yhtenä päivänä ääneen, että jos ottaisin joskus muutamia muitakin hevosia mukaan sinne. Thomas oli asiasta ihan innoissaan, joten seuraavalla kerralla kun lauantaina pakkasin Turea uintireissulle, otin myös Glitterin mukaan. Thomas lähti toki mukaan myös, sillä koska tämä oli Glitterin ensimmäinen kerta, tarvitsin mahdollisesti apukäsiä. Onneksi halli oli kuitenkin niin lyhyen ajomatkan päässä ja me saimme käyttää sitä niin paljon kuin halusimme yhdellä maksulla kuussa. Joten otetaan nyt sitten ilo irti tästä touhusta kerralla! Lisäksi uiminen oli tosi hyvää vaihtelevaa liikuntaa ja jumppaa, joka säästää hurjasti jalkoja noin ylipäätään.

Perillä laskettiin hevoset autosta ja jätettiin Ture pesukarsinaan odottamaan kun purettiin Glitteriltä kaikki kuljetusvarusteet pois päältä. Ensimmäisellä kerralla pitää aina olla todella varovainen ja uida vain pieniä pätkiä kerralla, koska se on niin uutta hevoselle ettei se jumiudu. Ja lisäksi koska Glitter ei ollut ikinä ennen uinut, piti meidän ensinnäkin katsoa suostuuko se menemään altaaseen ollenkaan. Itse jäin vasemmalle puolelle ja Thomas otti Glitterin naruun oikealle ja käveltiin altaalle. Hieman piti tamman puhista ja pöristä kun se näki vettä, mutta kun se oli kastellut ensin molemmat etukavionsa ja hetken porskuttanut vettä, se käveli rampin alas. Uitiin allas vain läpi muutamaan kertaan ja koska Glitter otti asian niin hyvin, sidottiin sen häntä ja uitiin noin kaksi minuuttia. Se oli ihan riittävä kokemus näin ensikertalaiselle. Mutta pakko kyllä sanoa että olin tammasta todella ylpeä, se käyttäytyi todella asiallisesti ja rohkeasti tänään ja selkeästi vielä nauttikin uimisesta! En usko että tamma tulee tekemään tätä niin usein kuin Ture, mutta ainakin se näytti viihtyvän myös vedessä, joten varmasti tullaan toistekin käymään tamman kanssa uimassa.

02.02.2019 - Missikisoissa pyörimistä
Kovasti olen nyt innostunut kierrättämään myös minun ravureitani näyttelyissä ja niinpä Glitterikin on päässyt kisoihin mukaan. Se on kyllä todella mutkaton matkoilla ja sen kanssa on niin kiva aina lähteä reissuun, että vaikka se ei pärjäisikään niin voisin sen ottaa mukaan.. Mutta pakko myöntää että erinomaisesti se on kuitenkin pärjännyt! Tammikuussa käytiin kaksissa NJ:n alaisissa näyttelyissä ja molemmissa päädyttiin Luokkavoittajiksi (!!), mutta kuitenkaan ei rahkeet ihan riittänyt BIS-kehässä sitten enää sijoille. Mutta pakko sanoa että onhan se kyllä julmetun kaunis tamma! Ajattelin että jos sen sitten saisi ilmoitettua vaikka maaliskuun kantakirjaustilaisuuteen. Saa nähdä miten siellä käy! Ennen sitä toki koitetaan kierrellä näyttelyitä ja jos vaikka saataisiin muutaman irtoSERTin lisäksi vaikka MVA-SERTi.. Eihän sitä koskaan tiedä ja ainahan sitä saa toivoa eikös?

Virtuaalitalli - A sim-game stable
Ulkoasu © M Layouts / netzanette / Decne