Etusivu Takaisin edelliselle sivulle Chilin päiväkirja
Chillbattle Snilli

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Perustiedot

Nimi Chillbattle Snilli "Chili" Rotu Amerikanravuri
Syntymäaika 01.12.2018, 4 vuotta (oma ikääntyminen) Säkäkorkeus, väri 163cm, tummanruunikko
Rekisterinumero VH18-038-0204 Omistaja Decne VRL-00785,
Sukupuoli Tamma Kasvattaja Snilli Trotters,
Statistiikka, vs 51: 6 - 4 - 6, 32 650v€ Ennätys 11,1aly / 12,3ake

KTK-II-palkittu Helmikuun tilaisuudessa 2019
Nuorten Joulukatsaus 2018 voittaja
Young's Race (2yo) 12/2018 kolmas
Kyvyt Esiin-divisioonafinaalin 12/2018 voittaja
New Year's Promise 2018 kolmas
Young's Race (3yo) 1/2019 voittaja
Hoodoo Mile 2019 kolmas

Mistä kaikki alkoi

Eräänä iltana istuin tyypillisesti tietokoneellani hevosten ruokinnan jälkeen. Katselin mitäpä muutakaan kuin hevoseten ja ponien myynti ilmoituksia, vaikka olin sanonut itselleni, ettei minulle tule enää yhtäkään hevosta. Mutta minkä ihminen itselleen mahtaa? Puolinukuksissa vielä selasin viimeistä sivua, joka kertoi nimekseen Snilli Trotters. "Lisää ravureita, kiitos" mietin mielessäni. Todellisuudessa minun petsarini ja suomenrutkaleeni olisi jo tarpeeksi.. Mutta mitä sitten silmäni näkivätkään. Myytävänä. Kiva sukuinen, kivan kokoinen, kivan näköinen.. Tapitin tuota näyttöä kuin uskomatta silmiäni. "Ja taas sitä mennään" ajattelin.

Sinä yönä en saanut paljon nukuttua, sillä ajatukseni yksinkertaisesti pyörivät varsassa. En tiedä mikä oli sellainen asia mikä iski, mutta joku siinä vain kolahti. Seuraavana aamuna (niin aikaisin kuin vain kehtasin soittaa) soitin Snilli Trottersiin, missä ystävällinen naisihminen kertoi varsan vielä olevan myynnissä. Sen enempää miettimättä tai kyselemättä kerroin ostavani tämän tamman ja vielä samana iltana (treenattuani muut hevoset) kytkin trailerin autoni perään ja hurautin hakemaan uuden tulokkaan. Ja tässä sitä nyt ollaan! Hyviä ja huonoja päiviä on takana ja varmasti myös edessä, mutta siitä huolimatta yhtäkään päivää en tamman ostoa ole katunut.

Luonne

Jos etsit maailman kilteintä hevosta, sinun kannattaa tulla tsekkaamaan Chili. Se on oikein sellainen mamman oma kultamussukka, joka on aina laittamassa päätä kainaloon ja hakemassa rapsutuksia. Tämä tamma harvoin luimistaa korviaan kenellekkään, pikemminkin voisin sanoa että se rakastaa jokaista ihmistä ja eläintä. Kaikki täytyy aina haistella läpikotoisin ja tutkia. Ja sen jälkeen työntää se pää syliin, kainaloon tai vaikka olkapäälle. Se jos mikä saa aina huononkin päivän näyttämään valoisammalta ja hymyilemään.

Voidaan siis sanoa, että tämän tamman voi kääräistä vaikka solmuun jos niin haluaa. Kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat ilman suurempia kompromissejä. Pitkän runkonsa vuoksi tamma kipeytyy todella helposti selästä ja sille on jäänyt vähhän sellainen tapa, että harjatessa kovalla harjalla se hieman nyökähtää. Mutta viikottaisten hierontojen ja laaserhoitojen (sekä satunnaisten muiden huuhaa tätien hipelöimisten) avulla ollaan saatu tamman selkä pysymään hyvänä. Sekä nyt treenattuna on tullut ylälinjaan enemmän lihaksia selkään ja takapuoleen. Voin siis tyytyväisenä taputtaa itseäni olkapäälle ja sanoa hyvää työtä! Kuten kaikki muutkin hoitotoimenpiteet, kengittäminen, kuljetus, eläinlääkärien vierailut kun kaikki muutkin mahdolliset kummajaisten kyläilyt eivät tammaa hetkauta suuntaan eikä toiseen. Pikemminkin se kääntää korvat vielä pystympään ja tulee tutustumaan, oli sinulla kädessä valjaat, rokotuspiikki tai vaikka kengitys alasin.

Chilin uskomaton hyvänmielen hevosluonne jatkuu myös liikunnan pariin. Mitä ikinä haluatkaan tehdä sen kanssa, se tekee sen mukisematta. Ensimmäisellä kerralla kun laitoin sille satulan selkään ja hyppäsin jalustimeen, se hieman kysäisi onko nyt suunta väärä, mutta nopeasti se tajusi kyllä että kuski voi istua myös selässä. Tällä tavoin me teemme usein rauhallisia maastolenkkejä upeissa metsämaastoissa ja otamme reippaita ravivetoja autottomalla peltotiellä. Siellä selässä istuessa ei todellakaan voi muuta kun hymyillä. Ajaessa tamma on kerrassaan mukava, mutta hölkkäpäivinä tuppaa olemaan hieman laiskanpulskea. Sellainen "ihan kivasti tuntuu jossain ohjien päässä olevan hevonen" mutta samaan aikaan mennä hölköttää sunnuntaihölkkää. Hiitatessa se puolestaan syttyy ja ottaa joskus hieman liikaakin kipinää. Se tunne mitä kaipaat hölkätessä sille - että siellä ohjien päässä olisi hieman tuntumaa - on ehkä hieman liioitellun voimakas hiitatessa. Meinaan siis sitä että silloin kyllä saa haba kovana pitää ohjista kiinni ja toivoa että kyllä se sitten jossain vaiheessa pysähtyy. Hitaita hiittejä on siis aivan turha edes koittaa tällä ajaa, vaan kannattaa suosiolla sitten hiitata kunnolla jos ollaan hiittaamassa. Chili toimii erinoimaisesti myös perähevosena ja yleensä tamman viikko-ohjelma koostuukin rauhallisista metsälenkeistä ratsain tai vaihtoehtoisesti perähevosena hölkäten.

Raveissa käymistä Chili kertakaikkisesti rakastaa. Kuljettaminen ei tuota sille minkäänlaisia ongelmia ja se kävelee autoon tai traileriin mukisematta. Kilpailupaikka sen pitää tutkia katseellaan läpi ja sen jälkeen katoksilla se kuuntelee tarkkaavaisesti mitä muut kaverukset tekevät. Ja tuttujen näköisille - vaikkei ne todellisuudessa olisi edes tuttuja - se hörähtelee lempeästi. Kärsivällisesti Chili odottaa kun se laitetaan kuntoon ja saattaa lämmityksen ja startin välissä hieman nuokkuakin puoliunessa. Kun sitten kärryt laitetaan perään ja suitset päähän se avaa silmänsä ja on valmiina lähtöön. Chili on hirmu voitontahtoinen, mutta hieman kiltti. Se meinaa sitä että kun kaveri tulee rinnalle se vastaa kyllä vastukseen, mutta ei ehkä anna aivan kaikkea aina. Startti startilta se kuintekin alkaa antamaan enemmän itseään, eli todellisuudessa se vaan tarvitsee hieman aikaa ja lisää varmuutta omaan suorittamiseensa.

Sukutaului. Cyberbattle Snilli
trn, 162cm, enn 10,7aly
ii. OR'Cyanide Hero iii. Cosmic Alfa
iie. Synthetic Oxide
ie. Diverso Serafina Snilli iei. Diverso Dagli Altri
iee. Crystal's Josefina


e. Charmeleone Snilli
tprn, 165cm, enn 11,1aly
VRER-Allstar
ei. Fox the Snilli eii.Call 911 Now
eie. Fear the Fear
ee. Calanthia Arz eei. VIP MVA Fn Spiderman
eee. PP-MVA Fn Charlotta

Isälinja: Cyberbattle Snilli - OR'Cyanide Hero - Cosmic Alfa ☆ Emälinja: Charmeleone Snilli - Calanthia Arz - Charlotta

i. Chilin isä on komea tummanruunikko 162 senttimetrinen kompakti amerikanravuriori Cyberbattle Snilli jonka voittosumma on jo reilusti yli 100 000v€. Ennätykseksi Cyberbattlelle on merkattuna tällä hetkellä 10,4aly ja suurimpia saavutuksia on mm. Nuorten sarja 10/2015-finaalin toinen sekä NDM Fantasy Mile 2016 ja NDM Chance II Serie voittaja. Vauhdikas mutta hyvin käyttäytyvä ori on saanut myös Chilin lisäksi kaksi muuta jälkeläistä. Orilla on nyt jo kunnioitettavat 12 vuotta ikää, eikä se ole enää kilpailukäytössä, vaan toimii ainoastaan siitosorina ja nauttii ansaituista eläkepäivistään Snilli Trotterssissa.

ii. Tämän hienon orin isä on puolestaan kertakaikkisen upea ruunikko VRER-Allstar ori OR'Cyanide Hero (09,9aly) jonka saavutuksia mainittakoon esimerkiksi Nordic Dream Meeting ja Chance II Serie voitot sekä Pronssidivisioona 4/2014 kolmas ja rahaa tämä ori on tienannut urallaan yli 200 000 v€! OR'Cyanide Hero tulee hienoista vanhemmista ja isänään hänellä on upea Yhdysvalloissa syntynyt musta lämminveriori Cosmic Alfa (10,9aly) ja emänä alle 160 senttinen Synthetic Oxide (12,5aly).

ie. Cyberbattle Snillin emä on (rest in peace) VRER-Allstar tamma Diverso Serafina Snilli (10,1aly) joka ei varmasti esittelyjä myöskään kaipasi, mutta sanottakoon muutamana saavutuksena mm. Nordic Dream Meeting 2013 voittaja ja NDM Chance III Serie 2013 voittaja sekä Internationella Kvinnodagens Lopp 2013 voittaja. Tamma ehti urallaan tienaamaan yli 280 000v€ ja jälkeläisiä tammalta jäi jälkeensä viisi kappaletta. Tamma periytti ehdottomasti kipakkaa, mutta voitontahtoista luonnetta, joka ei kyllä ole aivan Chiliin asti päätynyt. Upeista vanhemmista tämäkin tamma on tullut, sillä isänä hänellä on Diverso Dagli Altri (14,0a) ja emänä Crystal's Josefina (11,0aly).

e. Chilin emänä toimii on kuvankaunis 165 senttinen VRER-Allstar tamma Charmeleone Snilli joka on urallaan tehnyt huikeat yli 200 000v€. Tämän oikukkaan tamman voittoprosentti on 10, ennätys on 11,1aly ja suurimpia saavutuksia mm. Virtuaalinen Derby 2015 toinen. Tamma oli luonteeltaan hyvin oikukas ja tämä aiheutti toisinaan turhia laukkoja. Tamma on siirtynyt nyt siitoskäyttöön ja Chili oli tamman ensimmäinen varsa. Ei siis mitään paineita sen suhteen, mutta menestymään tänne on tultu!

ei. Tamman isä on rautias 166 senttinen Fox the Snilli (11,1aly) joka on mm Bonfire Race-ajon voittaja ja tienannut urallaan yli 130 000v€. Todella omapäinen ja orimainen herra on koetellut Snilli Trottersin henkilönkuntaa vuosien ajan, mutta annettakoon se anteeksi hyvin juostun uran tähden. Chilin emän lisäksi orilla on neljä muuta menestynyttä jälkeläistä, joista kolme on oreja ja yksi tamma. Fox the Snilli vanhemmat ovat myös hieman rahaa juosseita, kimo amerikanravuriori Call 911 Now (12,4a) ja rautias amerikanravuritamma Fear the Fear (12,8a).

ee. Charmeleone Snillin emä oli (rest in peace) tummanruunikko tamma Calanthia Arz (10,8aly) joka tienasi urallaan yli 135 000v€ ja saavutuksina mm. Kultadivisioonan Finaalin toinen sekä NDM: Chrystal Mile-ajon voittaja. Vaikka tamma ei itse ollut mikään useiden suurkilpailuiden voittaja, se periytti niitä erinomaisesti ja useampi tamman varsa onkin ollut erittäin nopea ja tuonut monta suurkilpailumenestystä omistajilleen. Tamma oli huomattavasti Chilin emää tasaisempi luonteeltaan ja uskottavasti Chilin luonne on periytynyt aina täältä asti. Isänä hänellä on näyttelyissä menestynyt ja III-palkinnolla kantakirjattu ori Spiderman (10,4aly) ja emänä myös näyttelyissä menestynyt KTK-III tamma Charlotta (14,1aly).

★ 15.03.2019 - t. The Queen of Chillax (i. Mixture Shav) om. Decne

Kilpailukalenteri

10.04.2019 - Villit - Lily's Trotters - tasoitusajo 2100m - 16,5ke, 8/12
08.04.2019 - Villit - Lily's Trotters - tasoitusajo 2100m - 17,2ke, 6/12, 200v€
06.04.2019 - Villit - Lily's Trotters - tasoitusajo 2100m - 17,2ke, 7/12
04.04.2019 - Villit - Lily's Trotters - tasoitusajo 2100m - 17,3ke, 9/12
02.04.2019 - Villit - Lily's Trotters - tasoitusajo 2100m - 17,4ke, 11/12

01.04.2019 - VRER - Aken Ravitalli - ryhmäajo 1609m - aika, sijoitus, 0v€
01.04.2019 - Villit - Ravikeskus Valmari - tasoitusajo 2100m - aika, sijoitus, 0v€
30.03.2019 - Villit - Shav Racing - Lady Of March, ryhmäajo 1600m - 13,2aly, 5/12, 600v€
30.03.2019 - Villit - Ravikeskus Valmari - tasoitusajo 2100m - aika, sijoitus, 0v€
29.03.2019 - Villit - Aken Ravitalli - Hoodoo Mile, ryhmäajo 1609m - 11,3aly, 3/12, 3000v€
29.03.2019 - Villit - Ravikeskus Valmari - tasoitusajo 2100m - aika, sijoitus, 0v€
28.03.2019 - Villit - Lily's Trotters - ryhmäajo 1609m - 11,4aly, 4/12, 2400v€
28.03.2019 - Villit - Ravikeskus Valmari - tasoitusajo 2100m - aika, sijoitus, 0v€
28.03.2019 - Villit - Ärjämöinen - tasoitusajo 2100m - aika, sijoitus, 0v€
27.03.2019 - VRER - Duán Stable - Crust Race, ryhmäajo 1609m - aika, sijoitus, 0v€
27.03.2019 - VRER - Narrilaivan - ryhmäajo 1609m - 12,3ake, 4/12, 600v€
26.03.2019 - Villit - Lily's Trotters - ryhmäajo 1609m - 11,1aly, 2/12, 3600v€
25.03.2019 - VRER - Narrilaivan - ryhmäajo 1609m - 16,5ake, 12/12
24.03.2019 - Villit - Lily's Trotters - ryhmäajo 1609m - 13,3aly, 8/12
23.03.2019 - VRER - Narrilaivan - ryhmäajo 1609m - 15,8ake, 9/12
22.03.2019 - Villit - Lily's Trotters - ryhmäajo 1609m - hll
20.03.2019 - Villit - Lily's Trotters - ryhmäajo 1609m - 11,5aly, 3/12, 3000v€
20.03.2019 - VRER - Narrilaivan - ryhmäajo 1609m - 13,1ake, 5/8
20.03.2019 - Villit - Snilli Trotters - Hopeadivisioona-karsinta, ryhmäajo 1600m - hll
19.03.2019 - Villit - Ravikeskus Valmari - ryhmäajo 2100m - 15,6ake, 11/11
18.03.2019 - Villit - Ravikeskus Valmari - ryhmäajo 2100m - 15,3ake, 2/8, 700v€
18.03.2019 - Villit - Ravikeskus Valmari - ryhmäajo 2100m - 15,3ake, 8/11
18.03.2019 - Villit - Lily's Trotters - ryhmäajo 1609m - 11,2aly, 2/12, 3600v€
18.03.2019 - VRER - Narrilaivan - ryhmäajo 3100m - 17,5api, 4/10, 600v€
17.03.2019 - VRER - Rjazán Trotters - Money Maker Memorial 2.karsinta, ryhmäajo 2100m - 13,3aly, 8/12
17.03.2019 - Villit - Ravikeskus Valmari - ryhmäajo 2100m - 12,3ake, 4/11, 1200v€
16.03.2019 - Villit - Rjazán Trotters - ryhmäajo 1609m - 14,3aly, 8/10
16.03.2019 - Villit - Ravikeskus Valmari - ryhmäajo 2100m - 12,4ake, 2/11, 1800v€
15.03.2019 - Villit - Ravikeskus Valmari - ryhmäajo 2100m - 13,5ake, 6/11, 500v€
15.03.2019 - Villit - Rjazán Trotters - ryhmäajo 1609m - 16,1aly, 7/10
14.03.2019 - Villit - Rjazán Trotters - ryhmäajo 1609m - 15,4aly, 5/10, 500v€
13.03.2019 - Villit - Rjazán Trotters - ryhmäajo 1609m - 15,4aly, 9/10
10.03.2019 - Villit - Snilli Trotters - Hopeadivisioona-karsinta, ryhmäajo 1600m - 14,6aly, 11/12

28.02.2019 - Villit - Shav Racing - ryhmäajo 1600m - 17,3ly, 2/9, 700v€
28.02.2019 - Villit - Narrilaivan - tasoitusajo 2100m - 16,3ly, 9/16
28.02.2019 - Villit - Snilli Trotters - Pronssidivisioona-finaali, ryhmäajo 1600m - 15,3aly, 6/12, 1500v€
28.02.2019 - VRER - Ravikeskus Valmari - tasoitusajo 1600m - 14,5aly, 4/5, 900v€
25.02.2019 - Villit - Jemman Ravirata - tasoitusajo 2100m - 18,4ake, 7/10
23.02.2019 - VRER - Duán Stable - tasoitusajo 1609m - 15,1ly, 1/16, 3000v€
22.02.2019 - Villit - Narrilaivan - ryhmäajo 2100m - 15,3ake, 7/10
20.02.2019 - Villit - Shav Racing - ryhmäajo 2100m - 14,9ke, 4/13, 250v€
20.02.2019 - Villit - Snilli Trotters - Pronssidivisioona-karsinta, ryhmäajo 1600m - 15,6aly, 5/12, 500v€
20.02.2019 - Villit - Jemman Ravitalli - tasoitusajo 2100m - 13,5ake, 4/12, 300v€
19.02.2019 - Villit - Jemman Ravitalli - tasoitusajo 2100m - 15,4ake, 9/12
18.02.2019 - Villit - Jemman Ravitalli - tasoitusajo 2100m - 15,3ake, 11/12
18.02.2019 - VRER - Narrilaivan - tasoitusajo 2100m - 18,4ake, 9/11
17.02.2019 - Villit - Jemman Ravitalli - tasoitusajo 2100m - 13,1ake, 1/12, 1200v€
16.02.2019 - Villit - Jemman Ravitalli - tasoitusajo 2100m - 15,2ake, 8/12
15.02.2019 - Villit - Jemman Ravitalli - tasoitusajo 2100m - 15,4ake, 11/12
15.02.2019 - Villit - Narrilaivan - ryhmäajo 2100m - 15,4ake, 6/10
10.02.2019 - Villit - Decnen Virtuaaliset - ryhmäajo 1609m - 14,5aly, 7/9, 300v€
10.02.2019 - Villit - Snilli Trotters - Pronssidivisioona-karsinta, ryhmäajo 1600m - 16,5aly, 11/11
08.02.2019 - Villit - Narrilaivan - ryhmäajo 2100m - 16,2ake, 4/10, 450v€
10.02.2019 - Villit - Rata Karolus - ryhmäajo 1609m - 19,2aly, 7/7
04.02.2019 - Villit - Narrilaivan - ryhmäajo 2100m - 17,4ake, 9/10
30.01.2019 - Villit - Snilli Trotters - Pronssidivisioona-finaali, ryhmäajo 1600m - 16,5aly, 11/12
25.01.2019 - VRER - Narrilaivan - tasoitusajo 2100m - 17,6ke, 8/11
25.01.2019 - VRER - Duán Stable - tasoitusajo 1609m - 20,5ly, 5/8
26.01.2019 - Villit - Decnen Virtuaaliset - ryhmäajo 1609m - 16,4aly, 3/12, 800v€
24.01.2019 - Villit - Narrilaivan - tasoitusajo 1600m - 18,3ly, 9/16
20.01.2019 - Villit - Rata Karolus - tasoitusajo 1600m - 17,3aly, 7/12
20.01.2019 - Villit - Shav Racing - Young's Race (3yo), ryhmäajo 1600m - 16,7aly, 1/12, 3000v€
20.01.2019 - Villit - Snilli Trotters - Pronssidivisioona-karsinta, ryhmäajo 1600m - 15,5aly, 5/12, 500v€
19.01.2019 - Villit - Narrilaivan - tasoitusajo 1600m - 19,5ly, 11/16
15.01.2019 - VRER - Aken Ravitalli - Nuorten Tammikatsaus, tasoitusajo 2100m - 17,4ke, 9/16
14.01.2019 - Villit - Narrilaivan - tasoitusajo 1600m - 19,5ly, 14/16
10.01.2019 - Villit - Snilli Trotters - Pronssidivisioona-karsinta, ryhmäajo 1600m - 17,2aly, 8/12

08.01.2019 - Villit - Narrilaivan - tasoitusajo 1600m - 19,6ly, 14/16
06.01.2019 - Villit - Unia Trotters - ryhmäajo 1609m - 18,3aly, 1/7, 1200v€
03.01.2019 - Villit - Unia Trotters - ryhmäajo 1609m - hll
02.01.2019 - Villit - Narrilaivan - tasoitusajo 1600m - 16,4ly, 2/16, 500v€
01.01.2019 - Villit - Unia Trotters - ryhmäajo 1609m - 18,5aly, 3/7, 500v€
31.12.2018 - VRER - Duán Stable - New Year's Promise, ryhmäajo 1609m - 19,3aly, 3/6, 3000v€
30.12.2018 - Villit - Snilli Trotters - Kyvyt esiin-divisioonafinaali, ryhmäajo 1600m - 17,1aly, 1/12, 6000v€
27.12.2018 - VRER - Ravitalli Rusko - ryhmäajo 2100m - 22,1ake, 10/12
22.12.2018 - Villit - Narrilaivan - tasoitusajo 1600m - 20,5ly, 5/9, 50v€
20.12.2018 - Villit - Shav Racing - Young's Race (2yo), ryhmäajo 1600m - 19,8aly, 3/12, 600v€
20.12.2018 - Villit, Snilli Trotters - Kyvyt esiin-divisioonakarsinta, ryhmäajo 1600m - 18,4aly, 3/11, 1000v€
20.12.2018 - VRER - Lily's Trotters - tasoitusajo 1609m - 22,2ly, 8/11
18.12.2018 - Villit - Aken Ravitalli - ryhmäajo 1609m - 19,5aly, 8/12
16.12.2018 - Villit - Narrilaivan - tasoitusajo 1600m - 19,9ly, 3/11, 200v€
16.12.2018 - VRER - Pompeji - tasoitusajo 1609m - 19,5aly, 2/10, 800v€
15.12.2018 - VRER - Aken Ravitalli - Nuorten Joulukatsaus, tasoitusajo 2100m - 19,1ke, 1/16, 1200v€

19.01.2019 - NJ - Lily's Trotters - BIS4, MVA-SERT - päätuom. Welby
20.01.2019 - NJ - Decnen Virtuaaliset - 3/9, irtoSERT - päätuom. birdie
28.02.2019 - NJ - Lily's Trotters - 3/12, irtoSERT - päätuom. Lissu T.

31.12.2018 - Match Show - Adina - PUN1 - tuom. Jannica
20.12.2018 - VSN - Radical Trotters - 37,5p - tuom. reibili
12.02.2019 - VSN - DeVi - 38p, CH (20p) - tuom. Milja H

Hoito-ohjeet ja varustekaappi

★ Hoito-ohjeet
☆ Tarhaa Tian ja Leikin kanssa, ei saa jättää yksin tarhaan
☆ Hölkkäpäivinä pintelit takajalkoihin
☆ Hiittien jälkeen savikääreet
☆ Ratsastaessa nivelkuolain ja suojat
☆ Takapolvet ja kintereet tulee bliistrata tarvittaessa (n kerran kk)

☆ Kisamatkalle ja kuljetukseen magneettiloimi
☆ Ei tarvitse loimea tallissa
☆ Sateella vuoreton sadeloimi
☆ Alle +5 ℃ Fleecevuorellinen sadeloimi
☆ Alle -5 ℃ toppaloimi
☆ Ei tarhaan alle -20 ℃

★ Ruokinta
☆ Syö EQP Sport mix-rehua
☆ Kaura: 1l - 1l - 2l
☆ EQP Sport Mix: 1l - 1l - 1l
☆ Heinä: 2kg - 2kg - 2kg - 3kg
★ Varusteet
☆ Kilpailuvärinä tummansininen

☆ Hiitillä: Pitkät takasäärisuojat, Murphy-lappu (vasen), cantseeback (oikea), polvisuojat, korvahuppu
☆ Raveissa: Pitkät takasäärisuojat + liimapinteli alle, Cantseebackit molemmin puolin, kokopääaisat molemmin puolin, polvisuojat, linturauta (kitarauta), vetopallot, niskatyyny

★ Ohjeellinen viikkosuunnitelma
☆ Maanantai: Hölkkälenkki
☆ Tiistai: Hiitti
☆ Keskiviikko: Kävelykone / Tarha
☆ Torstai: Hölkkälenkki
☆ Perjantai: Tuplahiitti
☆ Lauantai: Kävelykone / Tarha
☆ Sunnuntai: Vapaapäivä

Palkintokaappi

Pitämällä hiirtä kuvan päällä, näet kuvan kuvatekstin!Muista käydä lukemassa myös päiväkirjaa!

Virtuaalitalli - A sim-game stable
Ulkoasu © M Layouts / netzanette / Decne