ETUSIVU                 TARVIKKEET                 KORUJA                 YHTEYSTIEDOT

Yksilöllinen, kaunis jouhikoru - lahjaksi tai muistoksi

Haluatko muiston rakkaasta hevosystävästäsi tai vaikka piristää ystävääsi persoonallisella ja henkilökohtaisella lahjalla?

Jouhikoruja by Katja Vilander tarjoaa kauniita koruja niin juhlaan kuin arkeen huokeaan hintaan. Korut toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan ja koristellaan halutessa erilaisilla helmillä ja blingi-koristeilla. Tutustu laajaan koristevalikoimaan Tarvikkeet välilehdestä. Valmiita koruesimerkkejä löydät Koruja linkistä.

Ohjeita jouhikorun hankintaan

□ Leikkaa tai nypi vähintään lyijykynän paksuinen nippu häntäjouhia. Jouhet kannattaa kerätä hännän keskiosasta, jolloin ne ovat vahvempia ja tasalaatuisempia. Ennen keräämistä älä käytä selvitysainetta, sillä jouhista tulee liukkaat. Häntä tulee kuitenkin selvittää.

□ Rannekoruun jouhien pituus on vähintää 30 cm ja kaulakoruun 50 cm. Varmista kuitenkin ennen tilausta jos haluat erikoisempia koruja kuinka paljon jouhia tarvitaan.

□ Tee tilaus yhteystiedot sivun tilauslomakkeen kautta tai lähetä sähköpostilla kaakuni70@gmail.com. Kun olet tehnyt tilauksen ja saanut vahvistuksen, lähetä jouhet yhteystiedot-sivulta löytyvään osoitteeseen.

□ Kun koru on valmis, lähetämme maksutiedot ja kun maksu näkyy tilillä, koru lähetetään Sinulle.

Ajankohtaista

22.08.2015 - Kotisivujen uudistuminen alkoi, instagram-tili luotiin

Löydä meidät myös
Yhteistyössä

Rannekoru alk. 10 € - Kaulakoru alk. 15 €